Charlotte Bergstrøm - Tekstilkunstner


Med nål og tråd vandrer jeg igennem livetPersonlig og unik tekstilkunst 
                                          - skabt af dig.


Nye kursus datoer og emner kommer på snarest!


Du får
  • Et skønt weekendkursus i et af de tre emner herunder, 10-16 lørdag og søndag, kaffe/te og kage.
  • Gennemgående vejledning da det er små hold på ca. syv kursister.
  • Kompendie til at tage med hjem.
  • Nye teknikker og måder at arbejde på.
  • Inspiration og ny viden.


Stoflige fugle 
Et kursus for alle der holder af dem med næb og fjer. Her kan du lære hvordan du ved hjælp af få sting og små stykker stof, kan skabe et motiv med en eller flere fugle. Ud fra mine mønstre, arbejder du med farvesammensætninger og det luftige udtryk i motivet.

Landskabets natur 
Sandbanker, regnskov eller isbjerge - et landskab kan være mange ting. Ud fra et af mine medbragte fotos, får du muligheden for at skabe et eller flere landskabs motiver. Vi arbejder med dybde og perspektiv, lys og skygge, farvernes virkning og balancen i motivet.


Alle kurserne vil bestå af en gennemgang af forskellige teknikker, som vi sammen vil omsætte til dit eget udtryk. Du vil arbejde på din egen symaskine, med frit maskinbroderi og applikation. Ingen tegne - eller broderi erfaring nødvendig, du skal bare have lysten til at skabe.

Vi er så heldige at vi får lov at bruge et lokale i en fantastisk stofbutik, derfor vil der også være mulighed for at købe stof i løbet af kurset, hvis man pludselig står og mangler en bestemt farve. Materialeliste sendes 14 dage før kursusstart, enkelte materialer kan købes på kurset.

På hvert kursus er der kun et begrænset antal pladser, så der vil være den nødvendige tid til den enkelte.

Alle kurserne er over en weekend, 10-16 begge dage. Og foregår i Kirstens Quilt, Kallerupvej 41B, 2640 Hedehusene (www.kirstensquiltshop.dk)
Prisen er 1200,- hvilket er inkl. nogle grundmaterialer og selvfølgelig the/kaffe og kage. Tilmelding er først gyldig ved betaling, og kan fortrydes indtil 14 dage før kursus start. 

Tilmelding med navn, telefon nr. og mail sendes til [email protected]