top of page

Personlig og unik tekstilkunst

                                 -  skabt af dig.

  • Et skønt kursus i et af emnerne herunder, og en hyggelig dag med kaffe/te og kage.

  • Gennemgående vejledning da det er små hold på ca. 8 kursister.

  • Kompendie til at tage med hjem.

  • Nye teknikker og måder at arbejde på.

  • Inspiration og ny viden.

Din bedste ven med nål og tråd

Kunne du tænke dig at genskabe din hund, kat, undulat eller skildpadde i stof og sting? Så er dette lige kurset for dig. Her kan du nemlig sy et værk, af dit eget kæledyr, eller af et andet dyr du kender. På kurset arbejdes der med frit maskinbroderi i samspil med stof og tyl.

Kommer igen i 2023

Skovbundens liv

Skønheden i sten, mos og planter er omdrejningspunktet for dette kursus, hvor der laves et lille stykke skovbund. Ud fra et af mine mønstre, kan du skabe en lille plet natur. Vi arbejder med dybde og perspektiv, lys og skygge, farvernes virkning og balancen i motivet. Kurset er for både begynder og øvede.

Kommer igen i 2023

Elefantastisk eller Næb og fjer

På dette 3-dages kursus kommer du helt tæt på enten en majestætisk elefant eller en smuk intens ørn. Valg af motiv tages før kursusstart. Vi ser på farvesammensætning og detaljerne i hud og fjer, og især de smukke øjne. Første dag sætter vi stof delene sammen, anden dag bruger vi på applikationerne og frit maskinbroderi. Og tredje dagen leger vi med effekter og de sidste detaljer.

Dette kursus er for dem der har prøvet billedsyning før, du behøver dog ikke være øvet.

Der vil være mulighed for at tilkøbe en stofpakke til kurset på 1. dag.

Kommer igen i 2023

Hr. eller fru Struds

På dette utrolig skønne kursus, arbejdes der over 2 hele dage, med en dejlig struds. Fuglen bygges op af stof, effekter og frit maskinbroderi. Der lægges vægt på de store øjne, og det personlige udtryk.

Dette kursus er for dem der har prøvet billedsyning før, du behøver dog ikke være øvet.

Kommer igen i 2023

Træer træer træer

Der findes så mange forskellige slags træer, høje og slanke, små og tykke, eller skæve og vindblæste. Her får du lov at vælge mellem 3 typer træer, som du dernæst lærer at bygge op i små stykker stof og tråd. Ud fra et af mine motiver, syes der med frit maskinbroderi.

Kommer igen i 2023

Alle kurserne vil bestå af en gennemgang af forskellige teknikker, som vi sammen vil omsætte til dit eget udtryk. Du vil arbejde på din egen symaskine, med frit maskinbroderi og applikation. Ingen tegne - eller broderi erfaring nødvendig, du skal bare have lysten til at skabe.

Vi er så heldige at vi får lov at bruge et lokale i en fantastisk stofbutik, derfor vil der også være mulighed for at købe stof i løbet af kurset, hvis man pludselig står og mangler en bestemt farve. Materialeliste sendes 14 dage før kursusstart, enkelte materialer kan købes på kurset.

På hvert kursus er der kun et begrænset antal pladser, så der vil være den nødvendige tid til den enkelte.

Alle kurserne er fra kl. 10-16 hver gang og foregår i Kirstens Quilt, Kallerupvej 41B, 2640 Hedehusene (www.kirstensquiltshop.dk)

Prisen er inklusiv nogle grundmaterialer, kompendie og selvfølgelig the/kaffe og kage. Tilmelding er først gyldig ved betaling, og kan fortrydes indtil 14 dage før kursus start. 

Tilmelding med navn, telefon nr. og mail sendes til charlottebergstromart@gmail.com

bottom of page